Jobb i Sagene

Ønsker du å jobbe i en bedrift som investerer i sine ansatte?

I Sagene Elektro tror vi på å gi våre ansatte muligheter til å utfordre seg selv og vokse i sine karrierer, samtidig som vi sørger for en støttende og trygg arbeidsplass.

For å oppnå dette investerer vi i våre ansatte gjennom opplæring, kursing og skolering. I tillegg gir vi våre ansatte et målsatt karriereløp som gir de muligheten til å utvikle seg og avansere i sin karriere innenfor bedriften, fra lærling til ledernivå. Dette skaper et miljø som er motiverende, samtidig som det hjelper oss å bygge en dyktig og erfaren arbeidsstyrke.

Lærling

Vi ser på lærlinger som en av våre viktigste ressurser, og vi tror at investering i lærlinger vil gi oss en sterk og konkurransedyktig arbeidsstyrke i fremtiden. Vi tror på å gi lærlingene en omfattende praktisk og teoretisk opplæring, slik at de kan utvikle seg til dyktige fagpersoner med yrkesstolthet.

Hva du kan forvente som lærling hos oss:

 • Praktisk og teoretisk støtte. Gjennom vårt interne opplæringsprogram får du personlig oppfølging gjennom skole og læretid, helt frem til bestått fagprøve.
 • Fellesskap. Gjennom arbeidsgrupper og skolering innad i firma hjelper vi hverandre å nå kompetansemålene.
 • Gode lønnsbetingelser. Vi tilbyr våre lærlinger lønn basert på kompetansenivå, ikke kun læretidens varighet.

Montør

Gjennom opplæring og faglig utvikling, samt muligheter for å ta på seg større ansvar, er målet at du etter hvert skal kunne jobbe mer selvstendig og gå videre til å bli prosjektleder i bedriften.

Hva du kan forvente hos oss:

 • Målrettet opplæringsplan. For nyansatte har vi et eget onboarding-program som gir nødvendig opplæring i selskapets rutiner og arbeidsoppgaver. Vi gjennomfører også en kompetanseevaluering for å få en oversikt over ferdigheter og kunnskapsnivå, slik at vi kan utarbeide en skreddersydd opplæringsplan.
 • Videreutdanning og kursing. Vi oppmuntrer alle ansatte til å bygge videre på kunnskapen sin med kursing og skole. Ønsker du å ta fagskolen får du støtte og hjelp gjennom bedriften for å komme deg gjennom skolegangen.
 • Karrieremuligheter. Målet for alle våre montører er å bli kompetente og selvstendige. Etter hvert som kompetansemålene nås vil du få mulighet til å ta mer ansvar i bedriften og etter hvert få muligheten til å innta en lederstilling.

Fagskoleingeniør

Er du fagskoleingeniør og ønsker å bli installatør? Vi kan tilby deg en lederstilling som kvalifiserer deg til å ta prøven og gir deg muligheten til å jobbe i området du bor. Vi ser etter deg som er motivert og ønsker å jobbe hardt for å oppnå gode resultater.

Hva kan du forvente som fagskoleingeniør?

 • En spennende og utfordrende stilling. Som prosjektleder eller avdelingsleder med ansvar for kunder, ansatte og økonomi, vil du virkelig få brynet deg på det å drive en bedrift med alle de utfordringer og læringsmuligheter dette innebærer.
 • Støtte til installatørprøven. Vi tilbyr opplæring og kursing som forbereder deg til installatørprøven, og vi dekker prøveavgiften din. 
 • Bonusordning. Som prosjektleder eller avdelingsleder vil du ha budsjett- og resultatansvar med tilhørende resultatbasert bonusordning. 

Partnerskap

Vi er alltid åpne for å utforske nye partnerskap som kan bidra til å styrke bedriften vår. Hvis du ser etter en mulighet til å samarbeide med oss, vil vi gjerne høre fra deg. Vi ser etter partnere som er villige til å dele vår visjon og arbeide hardt for å oppnå felles mål.

Vi ser etter deg som har

 • Store mengder driv og engasjement. Du brenner for bygge og videreutvikle prosjektet vårt.
 • Stor arbeidskapasitet. Du har tid og kapasitet til å gjøre jobben som kreves.
 • Gode samarbeidsegenskaper. Du er en person som kan samarbeide effektivt med andre i bedriften. Du er i stand til å kommunisere klart og tydelig, lytte aktivt til andres synspunkter og idéer.
 • Gode lederegenskaper. Du har evnen til å inspirere, motivere og lede andre mot å nå felles mål.
 • Installatørpapirer er en fordel.

Hvis du er interessert i å høre mer om modellen vår, så er du hjertelig velkommen innom kontoret vårt for en kaffekopp og en uformell prat.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Marius Torp
Daglig leder
Sagene Elektro AS
Telefon: 46 70 70 50